Receptinformatie
Zo wordt het sinterklaas nagerecht een groot feest! Pak je mandarijntjes maar van de schaal, want dit sinterklaastoetje met speculaas is super snel klaar. We hebben natuurlijk niet alle tijd op pakjesavond!
Voorbereiding
Verkruimel de speculaasjes.
Pel de mandarijnen.
Koken
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 1 minuut al omscheppend knapperig bruin.
Schenk in 4 mooie glazen de chocoladevla en verdeel hierover de helft van de mandarijnpartjes.
Verkruimel ¾ deel van de koekjes erover.
Schenk de vanillevla eroverheen.
Bestrooi de bovenkanten met de rest van de speculaaskruimels en het amandelschaafsel.
Serveren
Steek aan 4 sateprikkers de rest van de mandarijnpartjes en steek de prikkers zo in de vlaflip dat de mandarijnpartjes erbovenuit blijven steken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.