stomen

Shiitake gnocchi

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Gnocchi wordt meestal gekookt of in een saus in de oven bereid. Maar wist je dat je deze ook prima in de pan kunt bakken? Je favoriete groente erbij en je hebt een lekkere en makkelijke maaltijd!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Was de broccoli en snijd in kleine roosjes.

Boen en snijd de paddenstoelen in plakjes.

Snipper de ui, pers de knoflook en hak de basilicum fijn.

Koken

Verwarm een scheut olie in een koekenpan. Fruit de ui. Doe de gnocchi in de pan en bak op middelhoog vuur ongeveer 15 minuten. Schud of schep regelmatig om.

Kook of stoom de broccoli intussen in ongeveer 8 minuten gaar. Giet af en houd warm.

Zet het vuur hoog, doe de boter, knoflook, paddenstoelen, basilicum en wat peper en zout naar smaak bij de gnocchi en roerbak 3 minuten.

Serveren

Verdeel de gnocchi over vier borden. Doe op elk bord wat broccoli erbij.

Garneer met versgeraspte Parmezaanse kaas.