Receptinformatie
Gnocchi wordt meestal gekookt of in een saus in de oven bereid. Maar wist je dat je deze ook prima in de pan kunt bakken? Je favoriete groente erbij en je hebt een lekkere en makkelijke maaltijd!
Voorbereiding
Was de broccoli en snijd in kleine roosjes.
Boen en snijd de paddenstoelen in plakjes.
Snipper de ui, pers de knoflook en hak de basilicum fijn.
Koken
Verwarm een scheut olie in een koekenpan. Fruit de ui. Doe de gnocchi in de pan en bak op middelhoog vuur ongeveer 15 minuten. Schud of schep regelmatig om.
Kook of stoom de broccoli intussen in ongeveer 8 minuten gaar. Giet af en houd warm.
Zet het vuur hoog, doe de boter, knoflook, paddenstoelen, basilicum en wat peper en zout naar smaak bij de gnocchi en roerbak 3 minuten.
Serveren
Verdeel de gnocchi over vier borden. Doe op elk bord wat broccoli erbij.
Garneer met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.