Receptinformatie
Koken
Besmeer de sneetjes roggebrood aan één kant met kruidenroomkaas. Was de komkommer en snijd er dunne plakjes van. Beleg één sneetje roggebrood dik met plakjes komkommer en leg er het andere sneetje erbovenop. Besmeer ook de bovenkant met kruidenroomkaas en beleg dit met plakjes komkommer. Snijd de sandwich tweemaal diagonaal doormidden en steek er cocktailprikkers in.
Besmeer de sneetjes Duits brood met roomkaas naturel of met mayonaise waaraan 1-2 theelepels mierikswortelsaus zijn toegevoegd. Leg er plakjes gerookte forelfilet op en vervolgens de in plakjes gesneden komkommer. Snijd de sneetjes brood diagonaal doormidden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.