Receptinformatie
Voorbereiding
Maak het witlof schoon en snijd de harde kern weg. Snijd de struikjes in de lengte in achten.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Hak de ansjovisfilets en de kappertjes heel fijn en roer er het limoen- of citroensap, de olie en peper naar smaak door.
Koken
Giet de pasta af en spoel na met koud water zodat de pasta snel afkoelt. Meng het witlof met de afgekoelde pasta.
Meng de ansjovis-dressing door de salade.
Serveren
Garneer met de geschaafde kaas, een takje basilicum en het cherrytomaatje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.