Receptinformatie
Voorbereiding
Was de rucola en doe deze in een kom of leg het op een grote schaal.
Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis. Snijd ze daarna in kleine partjes en verdeel deze over de rucola.
Rasp de Parmezaanse kaas en strooi het over de rucola en peer.
Koken
Verhit de pijnboompitjes. Voorkom dat ze verander door ze uit de pan te halen als ze verkleuren.De pijnboompitjes branden namelijk nog iets door als ze uit de pan zijn.
Verdeel de pijnboompitjes over de salade.
Besprenkel de salade met (extra vierge) olijfolie en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en grof zeezout.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.