Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de frambozen voorzichtig schoon. Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijdt de meloen in schijven.
Was en droog de alfalfa. Snijdt de feta in kleine blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan.
Klop azijn, mosterd, zout, peper en honing tot een glad mengsel. Klop vervolgens olie en munt erdoor.
Meng de alfalfa met een deel van de dressing en verdeel het over 4 borden.
Rangschik de schijven meloen, veldsla, de frambozen en de blokjes feta op de alfalfa en sprenkel de rest van de dressing erover. Strooi de pijnboompitten erover.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.