Receptinformatie
Voorbereiding
Breng in de waterkoker 2 liter water aan de kook.
Snijd van de onderkant van de asperges een stukje van 1-2 cm af, halveer de asperges overlangs en snijd ze in schuine stukjes.
Leg de aspergestukken in een kookpan, schenk er 1/2 liter kokend water op, breng het opnieuw aan de kook, voeg 1 theelepel zout toe en kook de asperges in 10 min. beetgaar.
Stort ze in een vergiet en spoel ze koud.
Schep de couscous in een zeef, hang deze in een net passende kom en schenk de rest van het kokende water er over.
Koken
Laat de couscous 3 min. wellen, neem de zeef dan uit het water en laat de couscous uitlekken. Schep de olie er door. Meng alles, maar zonder de dressing en gebruik de helft van het amandelschaafsel.
Serveren
Verdeel de salade over 2 borden. Druppel de dressing erover. Strooi over elk bord nog wat amandelschaafsel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.