Receptinformatie
Voorbereiding
Verwijder het klokhuis van de appels. Snijd de appels in plakken van 2 cm.
Maak de bleekselderij schoon, snijd de stengels in dunne plakken van 2 cm.
Roer in een kom de mayonaise, citroensap, zeezout, suiker en blauwe kaas tot het een dressing wordt.
Koken
Verdeel de bleekselderij over de borden, plaats de schijfjes appel er op, verdeel de veldsla en dressing over het gerecht. Hak als laatste de walnoten fijn en verdeel deze over de salade.
Serveren
Om verkleuring van de appel tegen te gaan kun je er vlak voor het serveren een druppeltje citroensap over druppelen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.