Receptinformatie
Fris, licht en boordevol zomerse vitamientjes! Deze heerlijke salade is niet alleen heel lekker, maar ook een feest op je bord door het gebruik van frambozen, bramen en blauwe bessen.
Voorbereiding
Maak de haricot verts schoon en kook deze 3-5 minuten in een pan met ruim kokend water en zout beetgaar. Spoel de haricot verts in een zeef onder koud stromend water.
Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak ze in een droge koekenpan uit. Schep de spekjes uit de pan op keukenpapier.
Koken
Roer de frambozenazijn met olijfolie, zout en peper tot een dressing.
Schep de sla, het zomerfruit, de uitgebakken spekjes en de dressing door elkaar en verdeel de salade over 4 kommen (of bordjes).
Serveren
Lekker met boerenbrood en boter.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.