Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de kastanjechampignons schoon, snijd het kontje eraf en snijd de champignons in kwarten.
Verwarm de pan met olijfolie en bak de kastanje champignons kort bruin.
Verwarm een tweede pan met olijfolie en bak de beefreepjes in 2-3 min. gaar.
Koken
Meng de rucola met de rode ui en voeg er wat olijfolie aan toe. Verdeel de sla op vier borden en verdeel de kastanjechampignons en beefreepjes over de sla.
Strooi er als laatste de pijnboompitjes, parmezaanse kaas en een snufje peper en zout aan toe.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.