Receptinformatie
Salade op een stokje? Tuurlijk! Stel je eigen salade creatie samen en serveer bij de lunch, het diner of als tapas hapje!
Koken
Was het fruit. Schil eventueel de peer en snijd de peer in grove blokjes. Snijd de vijgen in vieren.
Scheur elk plak prosciutto ham in twee en rol op.
Snijd de camembert ook in grove blokjes.
Steek het fruit op cocktailprikkers: een stukje peer, vijg, prosciutto, rucola, camembert, peer of combineer naar wens.
Voor het serveren sprenkel je nog wat balsamico crème en sesamzaad over de sticks. (Fotos: Tine De Langhe)

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.