Receptinformatie
Dit keer geen stamppotje met boerenkool, maar met lekkere pittige rucola. Tip hem af met wat chipolata worstjes en je waant je bijna in het zuiden!
Voorbereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
Koken
Kook ze in een flinke laag water met een snufje zout in ± 15 minuten gaar.
Smelt intussen wat van het bak- en braadproduct. Bestrooi de worstjes met paprikapoeder en bak ze vervolgens goudbruin en gaar. Voeg eventueel wat water toe voor een lekkere jus.
Giet de aardappelen af, stamp ze grof met een stamper, voeg dan de rucola, peper, zout en nootmuskaat toe en schep alles door.
Roer tenslotte de zongedroogde tomaatjes, uitgebakken spekjes, zure room en de mosterd door de stamppot.
Serveren
Serveer direct met de gebakken worstjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.