Receptinformatie
Voorbereiding
Laat de roti ontdooien.
Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes.
Snipper de ui.
Pluk het vlees van de kip en snijd het kleiner.
Koken
Zet de eieren op onder water, breng het water aan de kook en kook de eieren in 7 minuten net hard. Laat ze schrikken en pel ze.
Verhit intussen een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Roerbak de zoete aardappelblokjes en de uisnippers hierin goudbruin. Roer de tomatenpuree erbij en roerbak 1 minuut.
Voeg de roerbaksaus, 1/4 l water, het bouillonblokje, de bonen en het kipvlees toe en breng het geheel aan de kook. Stoof de bonen en zoete aardappels gaar in 10 minuten.
Pel de eieren, halveer ze en leg ze na 5 minuten in de kerriesaus.
Verwarm de roti of gorditas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveren
Serveer de roti en het kerriemangels apart zodat iedereen zelf de roti kan vullen!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.