Receptinformatie
Voorbereiding
Boen de krielaardappels schoon en halveer ze. Pel en snijd de <a href="/producten/ui" target="_blank">uien</a> grof. Snijd de aubergines in blokjes.
Koken
Verhit een scheut olie in een pan en bak de krieltjes, <a href="/producten/aubergine" target="_blank">aubergine</a>, uien en komijnpoeder circa 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, honing en cayennepeper toe, roer door en blus af met de kokosmelk. Breng het geheel aan de kook en laat circa 20 minuten met de deksel op de pan koken.
Bak de naanbroden volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Halveer de venkelknollen in de lengte, verwijder de kern en snijd de <a href="/producten/venkel" target="_blank">venkel</a> fijn. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de stukjes <a href="/producten/appel" target="_blank">appel</a> in dunne repen. Meng de gesneden venkel, appel en de krenten door elkaar. Meng de azijn en de olijfolie door de salade.
Serveren
Serveer de auberginecurry met de venkelsalade en het naanbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.