Receptinformatie
Snel een lekker recept met witlof op tafel? Zoek vooral niet verder! Even roerbakken en je maaltijd is klaar.
Voorbereiding
Verwijder eventuele lelijke blaadjes van het witlof en snijd het onderste stukje weg.
Was de struikjes en laat ze goed uitlekken.
Halveer de struikjes in de lengte en snijd ze afhankelijk van de breedte nog twee- of driemaal in de lengte door.
Snijd het ontbijtspek in repen.
Wrijf de champignons schoon met keukenpapier. Halveer ze of snijd ze in vieren.
Koken
Verhit een wok of koekenpan met hoge rand. Schenk de olie in de pan en laat deze goed heet worden. Roerbak hierin de reepjes ontbijtspek 1 minuut.
Doe het witlof en de champignons erbij en roerbak deze 2-3 minuten tot de groente enigszins zacht aanvoelt.
Breng alles op smaak met een scheutje ketjap.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.