Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de spruitjes schoon en blancheer ze 3 minuten in ruim kokend water met zout.
Laat ze schrikken in koud water en vervolgens goed uitlekken.
Koken
Verhit een wok of hapjespan met dikke bodem. Schenk de olie erin en bak de sjalotten en vervolgens de knoflook en gemberwortel om en om goed aan in de hete olie.
Doe de spruitjes erbij en roerbak ze 1 minuut.
Voeg de sherry, sojasaus en honing toe en roerbak 1 minuut. Schenk het water erbij, dek de wok af en laat de spruitjes 5 minuten zachtjes stoven.
Serveren
Breng op smaak met zout en peper en besprenkel vlak voor het serveren met sesamolie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.