Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de paprika’s in reepjes en de kipfilet in blokjes. Pel de sjalotjes en snipper deze fijn. Hak de peterselie fijn.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Koken
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes met het paprikapoeder. Voeg de kipfilet toe en roerbak deze in 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de paprika toe en roerbak deze circa 5 minuten mee.
Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep tenslotte de cashewnoten door de roerbakschotel.
Serveren
Verdeel de rijst, roerbakschotel en kerriesaus over 4 borden. Garneer de borden met fijngehakte peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.