Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de asperges en snijd deze in stukjes van 4-5 cm.
Verhit een wok of wijde braadpan.
Dep de kipfilet droog.
Koken
Verhit de olie en roerbak hierin de kip rondom snel goudbruin.
Bestrooi de kip met peper en zout. Voeg de asperges, behalve de punten, toe en bak deze 3-4 minuten mee.
Was de courgettes, snijd deze in blokjes en voeg ze bij de kip en de asperges.
Rasp een stukje gemberwordtel van 2 cm en voeg dit met de sojasaus, oestersaus en gemberwortel toe, breng aan de kook en laat de asperges beetgaar worden.
Serveren
Snijd de lente-uitjes in ringen en strooi deze op het laatst over het gerecht. Serveren met gekookte rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.