Receptinformatie
Winterse spruitjes in een zomerse roerbak. Dit wil je!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de witte kool schoon en snijd fijn.
Maak de spruitjes schoon.
Maak de rode paprika schoon en snijd in repen.
Snijd de kipfilets in reepjes en bestrooi licht met zout en peper.
Koken
Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Kook de spruitjes in 5 minuten beetgaar.
Verhit de olie in een wok of grote braadpan.
Bak de kipfiletreepjes al omscheppend 3 minuten.
Voeg de witte kool, spruitjes, paprika, sambal oelek en ketjap manis toe en roerbak het geheel nog 5 minuten.
Serveren
Knip de selderij boven de roerbak van groente en kip en serveer met de zilvervliesrijst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.