Receptinformatie
Voorbereiding
Maak het broodmix volgens de gebruiksaanwijzing, voeg 1 eetlepel olie toe aan het deeg. Laat het deeg 30 minuten rijzen/rusten.
Koken
Maak intussen de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit de uienringen op een laag vuur in 2 eetlepels olie glazig, maar laat ze niet bruin worden! Voeg de azijn toe samen met de suiker maak de uien verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Hak de kruiden fijn en voeg 1 eetlepel toe aan het uienmengsel.
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Verdeel het deeg in vier ballen, rol ze uit tot een pizzabodem, leg ze op een ingevette bakplaat en beleg ze met het uienmengsel en de fijngehakte amandelen. Bestrooi ze tenslotte met de geraspte boerenkaas.
Bak de uienpizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 12 minuten goudbruin en gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.