Receptinformatie
Zin in een authentieke Nederlandse smaak? Dan is dit recept echt iets voor jou!
Voorbereiding
Dep het vlees droog met keukenpapier.
Bestrooi de sucadelapjes eerst met versgemalen peper en zout en smeer ze dan in met mosterd.
Koken
Snijd de uien fijn, smelt in een braadpan de boter en bak de sucadelapjes aan beidekanten bruin.
Fruit de uien ± 2 minuten mee. Schenk warm water in de pan tot het vlees net onderstaat.
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in ± 20 minuten gaar, giet ze af, pureer ze met een pureeknijper en roer er de warme melk en boter door.
Kook gelijkertijd de rode kool gaar, schil de appels, snijd ze in kleinere stukjes
Voeg deze na 10 minuten koken toe aan de rode kool.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.