Receptinformatie
Voorbereiding
Verwijder de buitenste bladeren van de rode kool, rasp de kool dan heel fijn op een rasp of snijd ze heel fijn met een mes.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appel in kleine blokjes. Meng ze samen met de rode kool en de rozijnen in een schaal.
Hak de walnoten iets fijner en schep ze door het rode koolmengsel.
Boen de citroen goed schoon, rasp de helft van de schil en pers dan 2 eetlepels citroensap uit. Meng de rasp en het sap samen met de mayonaise, yoghurt en het water tot een dressing, Doe alle ingrediënten bij elkaar en breng het op smaak met peper, zout en wat citroensap.
Serveren
De smaak komt goed tot zijn recht als de salade een paar uur in de koelkast heeft gestaan.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.