Receptinformatie
Met dit recept maak je je eigen ‘streetfood’. Een makkelijk weekendgerecht dat je lekker (buiten!) met je handen kunt eten. Houd wel een servetje in de aanslag!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwijder de stronk van de sla en was de bladeren voorzichtig.
Snijd de avocado’s in repen. Snijd de lente-ui in ringetjes.
Snijd de kip blokjes.
Meng de maïzena en het water.
Koken
Kook de rijst gaar in de bouillon. Laat uitlekken en laat nog even droogkoken in de pan.
Bak de kip gaar.
Meng intussen de sojasaus, honing en olie. Breng aan de kook en bind af met maïzena tot een stroperige saus.
Meng de saus met de kip en roer vervolgens de lente-ui erdoor.
Serveren
Leg eerst sla en avocado in de tortilla’s. Verdeel er rijst en kip over.
Vouw de tortilla’s aan de onderkant dicht en rol op. Steek eventueel vast met een prikker of vouw aluminiumfolie om de onderkant.
Serveer twee burrito’s per persoon.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.