Receptinformatie
Voorbereiding
Rasp de geschilde rettich grof.
Koken
Fruit de peper met kerrie, komijn, gemberpoeder en peper. Voeg na 1 minuut de fijngesnipperde knoflook en ui al omscheppend toe. Circa 5 minuten bakken.
Voeg de rettich, het zout en de ketjap toe en laat dit alles 10 minuten sudderen.
Schep de yoghurt, citroensap, de in stukjes gesneden tomaat en noten door de groente en verwarm het geheel.
Schep het mengsel over op een verwarmde schaal en garneer met fijngehakte peterselie.
Serveren
Lekker met stukjes kipfilet en rijst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.