Receptinformatie
Wooow, wat een kleur! Op deze pizza ligt de complete regenboog. Daar zet je je tanden wel in. Groente eten was nog nooit zo leuk!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op de temperatuur die op de verpakking van de bodem of het deeg staat.
Bekleed een (of 2) bakpla(a)t(en) met bakpapier.
Maak alle groente schoon en snijd ze klein. Hak verse kruiden fijn.
Koken
Meng de mascarpone met Italiaanse kruiden naar smaak en breng verder op smaak met peper en zout. Houd wat kruiden apart als garnering.
Leg de pizzabodem(s) op de bakpla(a)t(en) en bestrijk ze met het mascarponemengsel.
Beleg de pizza met de stukjes groente. Maak rijtjes van dezelfde kleur, zodat het eruitziet als een regenboog. Bestrooi met de achtergehouden kruiden, druppel er wat olijfolie over en eventueel nog wat peper en zout naar smaak.
Bak de pizza in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveren
Haal de pizza uit de oven en snijd in stukken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.