Receptinformatie
Dit traditioneel Franse gerecht in een nieuw jasje steelt de show tijdens een barbecue met vrienden.
Voorbereiding
Snijd alle groente in plakken en besmeer met wat olijfolie, bestrooi met peper en zout.
Meng de eidooiers met azijn, mosterd, worcestersaus, peper en zout, Provençaalse kruiden in een hoge maatbeker.
Leg de sateprikkers in een bakje water.
Koken
Rijg de groente om en om aan de prikkers. Grill ze gaar op de barbecue.
Zet een staafmixer in de maatbeker en zet aan. Giet in een dun straaltje de olie erbij tot de gewenste dikte. Proef en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Leg de prikkers op een schaal en geef de mayonaise erbij in een bakje.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.