stomen

Ratatouillesticks met Provençaalse kruidenmayonaise

Ook lekker met plakjes salami!

Receptinformatie

Snack
4 personen
Bijgerecht
20-30 min

Dit traditioneel Franse gerecht in een nieuw jasje steelt de show tijdens een barbecue met vrienden.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Snijd alle groente in plakken en besmeer met wat olijfolie, bestrooi met peper en zout.

Meng de eidooiers met azijn, mosterd, worcestersaus, peper en zout, Provençaalse kruiden in een hoge maatbeker.

Leg de sateprikkers in een bakje water.

Koken

Rijg de groente om en om aan de prikkers. Grill ze gaar op de barbecue.

Zet een staafmixer in de maatbeker en zet aan. Giet in een dun straaltje de olie erbij tot de gewenste dikte. Proef en breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Leg de prikkers op een schaal en geef de mayonaise erbij in een bakje.