Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de radijsjes van het loof. Was het loof en snijd het grof.
Snijd 10 radijsjes in dunne plakjes. Hak de sjalot heel fijn.
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Koken
Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot al omscheppend 5 minuten op halfhoog vuur. Voeg de aardappelblokjes en de Ras-el-Hanout toe en bak 5 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Kook de soep 10 minuten.
Voeg het radijsblad toe en kook de soep nog 5 minuten. Pureer de soep met een staafmixer en breng hem op smaak met peper en zout.
Schep de radijsplakjes erdoor en laat nog even mee warmen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.