Receptinformatie
Voorbereiding
Breng een pan met het water en het groentebouillonblokje aan de kook. Strooi de couscous in een kom en schenk de bouillon erbij. Dek de kom af met een bord en laat circa 10 minuten staan tot de couscous de bouillon volledig heeft opgenomen.
Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de dadels in reepjes.
Schil de rabarber, halveer de stengels in de lengte en snijd de rabarber in gelijke stukjes.
Koken
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de merquezworstjes rondom in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Haal de merquezworstjes daarna uit de pan en snijd ze in plakken.
Meng de merguezworstjes, paprika, bosuitjes, dadels en rucola door de couscous.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de rabarber circa 1 minuut. Voeg de honing toe, breng op smaak met een beetje zout en peper en bak de rabarber in circa 4 minuten gaar.
Serveren
Verdeel de couscous en de rabarberlinten over borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.