Receptinformatie
Deze heerlijke en gezonde pompoentaart is volgens Kelly van Healthy Kelly makkelijk te maken en ook nog eens super lekker!
Voorbereiding
Snijd de pompoen in blokjes.
Hak de noten fijn.
Wel de rozijnen.
Koken
Kook de pompoenblokjes ongeveer 6 - 8 minuten tot de zacht zijn.
Mix de pompoen, het meel, eieren, zout, bakpoeder, kruiden en honing door elkaar tot het een smeuïg beslag is.
Roer de gehakte noten en rozijnen door het beslag.
Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak het in ongeveer 40 minuten op 180 graden.
Prik met een satéprikker in de taart om te zien of hij gaar is.
Serveren
Laat de taart goed afkoelen.
Besmeer de taart met volle (soja) yoghurt en decoreer hem met nog wat gehakte noten.
Kijk <a href="http://healthy-kelly.nl/pompoen-taart/"target=_blank>hier</a> voor de hele blog!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.