Receptinformatie
Begin de week goed met deze superverse pompoenpasta!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200˚C, snijd de pompoen in stukken en verwijder de zaadlijsten.
Koken
Leg de pompoenstukken op de ingevette bakplaat en bak deze in ± 30 minuten bijna gaar. Verwijder dan de schil en snijd de pompoen in gelijke kleine stukjes.
Snijd intussen de schoongemaakte ui en knoflook fijn, verwarm wat olie en fruit de ui en knoflook hierin. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Hak de noten iets kleiner, verkruimel de geitenkaas en hak 3 eetlepels peterselie fijn. Schep dit samen met de pompoen, ui/knoflook door de gekookte pasta en warm het nog heel kort al omscheppend.
Serveren
Serveer direct in voorverwarmde borden bestrooid met geraspte boerenkaas.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.