Receptinformatie
Die zomerse salades komen tijdens een hittegolf wel eens flink je neus uit. Daar hebben we wat op gevonden: een frisse plaatpizza met een zomerse twist. En natuurlijk staat 'ie ook gewoon supersnel op tafel.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de bosuitjes schoon en snipper ze grof.
Was de bessen en rits ze boven een kom van de takjes. Dit kan je heel makkelijk met een vork doen!
Leg het flammkuchendeeg met het bakpapier aan de onderzijde op een bakplaat.
Smeer de zachte roomkaas erover uit.
Beleg de roomkaas met plakjes kipfilet. Die mogen er ‘rommelig’ opgelegd worden.
Strooi de bosuitjes en rode bessen eroverheen.
Koken
Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de flammkuchen in 15 minuten gaar.
Serveren
Snijd de flammkuchen in vierkanten en dien op.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.