Receptinformatie
Knapperig van buiten en zacht van binnen: dé tip om bloemkool te bereiden is in de oven. Lekker met romige wraps vol pit.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de bloemkool in roosjes en marineer met zonnebloemolie, paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper, knoflookpoeder en zout naar smaak.
Snijd de rode kool en rode ui in dunne reepjes.
Hak de koriander fijn.
Koken
Verdeel de gemarineerde bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 25 minuten in de oven.
Prak ondertussen de avocado samen met het limoensap en meng het met de zure room en koriander. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Beleg de wraps met het avocadomengsel, de pittige bloemkool, rode kool en rode ui. Eet smakelijk!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.