Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de biefstuk in grove blokjes.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Meng in een kom de biefstuk, knoflook en de sambal oelek met een scheutje olie. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat circa 10 minuten marineren.
Snijd de Chinese kool in de lengte door vieren, verwijder de kern en snijd de Chinese kool in zo dun mogelijke reepjes. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Koken
Verhit een scheutje olie in een wok en bak de biefstukpuntjes in circa 5 minuten. rondom bruin.
Verwarm een pan en rooster de sesamzaadjes circa 3 minuten.
Meng in een grote kom de witte wijnazijn en de honing. Schenk onder voortdurend roeren met een garde de arachideolie erbij en roer tot een gladde dressing.
Roer de yoghurt erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Roer de Chinese kool, sesamzaadjes, radijsjes en de bosuitjes door de dressing.
Serveren
Verdeel de noedels, Chinese rauwkostsalade en de pittige biefstukpuntjes over borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.