Receptinformatie
Zolang ze te krijgen zijn vinden wij asperges onmisbaar op de barbecue. Direct op het rooster grillen is natuurlijk heerlijk maar deze verrassingspakketjes zitten vol smaak en pit. Een keer iets anders!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de rode peper, gember en knoflook fijn.
Meng dit vervolgens samen met de sojasaus, olie, peper en het sap van een halve limoen in een kom.
Voeg hier de asperges aan toe en zorg dat ze allemaal met een laagje bedekt zijn.
Verdeel de asperges over 4 vellen aluminiumfolie en giet de overgebleven dressing bij de asperges.
Vouw de pakketjes dicht.
Koken
Leg de pakketjes op de barbecue en laat ze in zo'n 10 minuten gaar worden. Heb je geen barbecue? Leg de pakketjes dan in de oven.
Spiek gerust even tussendoor want de tijd is afhankelijk van de temperatuur van de barbecue.
Zorg in ieder geval dat ze nog een beetje knapperig zijn!
Serveren
Serveer de pakketjes warm.
Rasp er wat limoenschil over en eventueel nog wat extra sap.
Top af met wat sesamzaad en verse koriander (of peterselie).
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.