Receptinformatie
Deze pittige salsa staat in Argentinië elke dag op tafel. Wedden dat jij er na het maken van dit recept ook geen genoeg van krijgt?
Voorbereiding
Maak de pepers schoon, verwijder de zaadlijsten en hak ze fijn.
Was de tomaat en snijd deze in kleine stukjes.
Snijd de harde stelen van de peterselie en hak de rest heel fijn.
Pel de ui en knoflook en hak deze fijn.
Koken
Meng de gehakte pepers met de tomaat, krulpeterselie, ui, knoflook, oregano, komijnpoeder, de olie en de azijn en roer tot een lobbige saus.
Breng op smaak met peper en zout.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.