Receptinformatie
Mmmm… hartige portabella, zoetige gekarameliseerde ui en een pittige kaas, samen op een warm broodje... Onweerstaanbaar!
Voorbereiding
Veeg de portabella’s voorzichtig schoon en snijd in repen.
Snijd de ui in halve ringen.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Koken
Verwarm wat olie in een pan en bak de ui aan. Voeg de suiker en azijn toe en roer door. Laat 10 minuten zachtjes karamelliseren.
Bak in een andere pan de portabella in een klein beetje olie. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de pitabroodjes ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Vul de pitabroodjes met portabella, gekarameliseerde ui en geraspte kaas
Zet nog een paar minuten terug in de oven tot de kaas smelt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.