Receptinformatie
Zwart ijs, gemaakt van houtskool? Wij hebben iets wat veel beter smaakt. Want wat dacht je van het orgineel: ijs gemaakt van pikzwarte, superverse bramen. Dat is pas black ice cream.
Voorbereiding
Was de bramen en snijd de bananen in plakjes.
Stop beide fruitsoorten in een diepvrieszak en laat minimaal 2 uur in de diepvries bevriezen.
Koken
Doe de fruitsoorten in een blender of keukenmachine en pureer ze tot een samenhangende massa. Na 2 minuten is je softijs klaar.
Misschien moet je tussentijds de puree met een spatel vanaf de wanden naar beneden schuiven.
Serveren
Vul vier hoorntjes met bollen ijs en versier deze met de topping van je keuze.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.