Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C
Snijd de boter in blokjes en kneed deze in een kom met de bloem, suiker, kaneel en zout tot kruimeldeeg.
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes.
Meng de peer met vanillesuiker en frambozen. Schep het peermengsel in de ovenschaal en verdeel het kruimeldeeg erover.
Koken
Bak de perencrumble in 35-45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven goudbruin.
Serveren
Serveer de perencrumble in schaaltjes met een bolletje vanille ijs erop.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.