Receptinformatie
Pad thai met kip bedoel je? Nee hoor, de Hollandse peer is dé toevoeging aan dit Thaise gerecht. De peer komt oorspronkelijk uit Azië, dus waarom niet?
Voorbereiding
Snijd de gember fijn en de peren in dunne reepjes (julienne).
Meng het limoensap, de gember, sojasaus, rijstazijn en sesamolie door elkaar in een kom.
Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Hak de lente ui grof en voeg toe aan de saus.
Hak de pinda’s fijn en de koriander grof.
Koken
Verhit een wok pan op hoog vuur en voeg alle ingrediënten met een eetlepel olie hier aan toe als de pan goed heet is. Meng alles goed door en wok 1 minuut.
Rooster ondertussen in een andere pan de pinda's.
Serveren
Serveer direct met de verse koriander en een schijfje peer.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.