Receptinformatie
Voorbereiding
De courgette in schuine plakken van ca 1 cm dikte snijden. De portabella’s eventueel kort schoonvegen met een borsteltje of stukje keukenpapier en in plakken van 1 cm snijden.
Koken
De pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. De grillpan of barbecue verhitten, de plakken portabella en courgette betrijken met de olijfolie en aan beide kanten grillen tot ze wat zacht zijn (ca. 10 minuten). Warm houden.
Een koekenpan verhitten en de spekblokjes knapperig bakken.
Pasta afgieten en voorzichtig mengen met de spekblokjes en verse pesto.
Serveren
Meteen serveren met de gegrilde groente en versgemalen peper. De Parmezaanse kaas boven de pasta in dunne plakken schaven. Bestrooien met basilicum. Eventueel nog wat extra olijfolie over de pasta schenken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.