Receptinformatie
Voorbereiding
Roer in een kom de gorgonzola met de mascarpone tot een egale mousse.
Meng de gembersiroop en de helft van het citroensap erdoor en schep de mousse in een spuitzak met een kartelmond.
Koken
Schil de peren en halveer ze in de lengte.
Bestrijk de halve peren licht met het overige citroensap om verkleuring te voorkomen.
Verwijder de klokhuizen zodat er in elke halve peer een kuiltje ontstaat en spuit in elk kuiltje een mooie rozet gorgonzolamousse.
Serveren
Verdeel de peren over 4 bordjes en garneer elke peer met pecannoten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.