Receptinformatie
Koken
Kookt de gekozen pasta in ruim kokend water met zout bijtgaar. Giet de pasta af en bewaar 1 dl kookwater voor het maken voor de saus. Roer door het kookwater de pesto, witte wijnazijn en peper naar smaak. Houd 2 eetl. van de saus achter en roer de rest door de uitgelekte pasta en laat dit circa 20 minuten intrekken.
Bestrijk de aubergineplakken, repen paprika en plakken courgette met olijfolie en grilleer de groenten circa 10 minuten onder een hete grill ( op een met bakpapier beklede bakplaat ) of op een hete grillplaat, onder regelmatig keren.
Snijd de helft van de gegrilleerde groenten in stukjes en meng deze door de pasta. Rangschik de overige groenten om de salade op het bord en bestrijk deze met de achtergehouden saus.
Serveren
Garneer met verse basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.