Receptinformatie
Voorbereiding
Maak het witlof schoon en snijd deze in de lengte doormidden en nogmaals middendoor.
Koken
Kook de pasta beetgaar.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak het witlof 3-4 minuten.
Neem het witlof uit de pan.
Voeg de mosterd, wijn en room toe en laat de saus iets inkoken.
Voeg de in stukjes gesneden zalm en het witlof toe. Laat even goed doorwarmen.
Leg de uitgelekte pasta op de borden en verdeel het witlof met zalmsaus eroverheen.
Serveren
Garneer met een takje dille.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.