Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine gelijke stukken.
Snijd de radicchio in dunne repen.
Halveer de venkel, snijd de kern eruit en snijd de venkel in dunne repen.
Meng de venkel met de radicchio. Rasp de sinaasappelschil erboven en knijp het sap van de sinaasappel erboven uit. Roer er een scheut olijfolie door en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Koken
Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan.
Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
Smelt boter in een pan en fruit de chilivlokken circa 2 minuten. Voeg de snijbonen en een scheut water toe en gaar de snijbonen circa 4 minuten op hoog vuur tot de snijbonen gaar zijn. Schenk een scheut olie door de pasta en voeg de snijbonen toe.
Verkruimel de kaas erboven en roer goed door. Breng de pasta op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Verdeel de pasta, salade en de gerookte zalm over borden. Garneer met de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.