Receptinformatie
Tijd om weer eens met artisjok aan de slag te gaan. Makkelijk en nog lekker snel klaar ook! Deze pittige pasta smaakt naar meer.
Voorbereiding
Pel en snipper de sjalotten en het teentje knoflook.
Maak de artisjokken schoon en snijd ze in blokjes.
Snijd de salami in plakjes.
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de sjalotten en knoflook 2 minuten.
Voeg de blokjes artisjok toe en bak 5 minuten mee.
Roer de plakjes salami erdoor en bak het geheel nog 5 minuten.
Kook intussen de fusilli in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Serveren
Giet de fusilli af en doe terug in de pan. Schep het artisjokmengsel en de rucola erdoor.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.