Receptinformatie
Voorbereiding
Snipper de uien en snijd de paprika’s in kleine stukjes nadat zaad en zaadlijsten zijn verwijder.
Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de pitjes.
Koken
Verhit de olie tot warm en doe hierin de uien, tomaten en paprika’s.
Voeg het teentje knoflook en het bouquet garni toe.
Leg een gevouwen aluminium dekseltje op de massa (laat het het deksel van de de pan).
Laat ca. 30 minuten sudderen op laag vuur. Giet indien nodig wat van de bouillon erbij.
Verwijder het bouquet garni, pureer de massa in een blender tot een gladde soep en breng op smaak met de room.
Meng de melk met de geitenkaas tot een romig geheel en doe in elke soepkommetje een flinke schep van de geitenkaasroom. Schep dan de soep erop.
Serveren
Maak dit heerlijke paprikasoep recept af door er een heerlijk sneetje boerenbrood bij te serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.