Receptinformatie
Met deze kleurrijke paprika pannenkoeken zet jij een feestje op tafel! Varieer eens met wat gegrilde groente en kaas. Eetsmakelijk!
Voorbereiding
Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Leg ze in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olie over.
Rooster ze in een voorverwarmde oven van 200˚C een half uurtje, tot ze rimpelig zijn. Laat ze dan in de schaal afkoelen.
Roer het gezeefde meel met de eieren, melk, zout en peper tot een glad beslag in een beslagkom.
Voeg de paprika toe en pureer deze met een staafmixer in het beslag.
Koken
Verhit een koekenpan met wat olie en bak de pannenkoeken er één voor één in. Ze hoeven niet goudbruin te worden, maar wel gaar. Houd ze warm in een oven van 100˚C.
Serveren
Je kunt de pannenkoeken ook vullen met roergebakken groenten, en even in de oven opwarmen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.