Paddenstoelenflapjes met courgette en ham
Receptinformatie
30-40 min
- Oven voorverwarmen op 175 C
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig.
- Roer er de courgette, paddenstoelen, basilicum, ham en roomkaas door, en blijf roeren tot de kaas is gesmolten.
- Breng de ragout op smaak met zout en peper, haal van het vuur en laat afkoelen.
- Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren, en leg op ieder plakje een schepje paddenstoelen.
- Vouw de plakjes diagonaal dubbel, druk deze dicht met de tanden van een vork. Bestrijk ze met het losgeklopte ei.
- Leg de flapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak gaar en bruin in circa 20 minuten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.