Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de boter in een pan en bak de paddenstoelen goudbruin, laat op een stukje keukenpapier uitlekken en afkoelen.
Maal in een keukenmachine de paddestoelen tot kleine stukjes.
Koken
Maal in een keukenmachine de paddestoelen tot kleine stukjes.
Meng het gehakt met de paddestoelen, roer de kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Meng er eventueel een beetje paneermeel door als het gehaktmengsel te vochtig is, zet een paar uur afgedekt in de koelkast.
Vorm van het mengsel 8 mooie stevige hamburgers.
Verwarm een beetje olie of boter in een pan en bak de paddenstoelenburger mooi bruin en gaar, regelmatig omdraaien.
Serveren
Serveer als lunchgerecht of traditioneel op een broodje.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.