Paddenstoelen-rijst koekjes met dilleroom
Receptinformatie
Koken
Verwarm de olie in een pan en bak de akkerpaddenstoelen op hoog vuur tot het vocht verdampt is.
Roer sjalot en tijm erdoor en bak even mee, afblussen met de sherry en bakken tot het vocht verdampt is.
Beetje laten afkoelen en met de rijst en bloem mengen, breng op smaak met zout en peper.
Klop de eieren met de room los en meng door het rijstmengsel.
Verwarm de olie in een pan en leg er kleine bergjes rijstmengsel in, druk deze plat tot een koekje.
Bak ze aan beide kanten bruin, krokant en gaar en laat op keukenpapier uitlekken.
Meng voor de dillesaus, roomkaas, dille en citroensap door elkaar en serveer deze bij de koekjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.